Συμμετοχή - Παρουσίαση του Συλλόγου σε έκθεση των ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Συμμετοχή, ενημέρωση και παρουσίαση του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Mηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, έπειτα από κάλεσμα συνεργασίας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ημερησίου σχολείου και του 1ου ΕΠΑ.Λ. Εσπερινού σχολείου (τομέα Δομικών έργων, δομημένου περιβάλλοντος & αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας του Σχεδιαστή Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής) σε έκθεση των ΕΠΑ.Λ. στη πόλη της Κατερίνης.

Η συνεργασία και η παρουσίαση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε από τους συναδέλφους Αθανάσιου Δήμου (πρώην πρόεδρο και μέλος του Δ.Σ.), Κωνσταντίνο Ζάννα (μέλος του συλλόγου και απόφοιτο του 1 ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης) και των Πάρι Σταγκίδη (Πολιτικό Μηχανικό ΑΣΕΤΕΜ) υπεύθυνο τομέα Δομικών έργων, δομημένου περιβάλλοντος & αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του 1ου ΕΠΑ.Λ. Εσπερινού σχολείου Κατερίνης, Άρη Ιωάννου (πολιτικό μηχανικό) καθηγητή του τομέα Δομικών έργων, δομημένου περιβάλλοντος & αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ημερησίου σχολείου Κατερίνης.

Kαθ όλη την διάρκεια της έκθεσης υπήρχε συνεχή προβολή βίντεο με εμπλουτισμένο υλικό του αρχείου του συλλόγου καθώς και ενημέρωση από τα ίδια τα μέλη δια ζώσης όπου οι μαθητές και οι πολίτες της Κατερινής είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με την επιστήμη της Γεωπληροφορικής και των ευρύτερων κλάδων - επιστημών όπως αυτών της Τοπογραφίας, των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS),της Χαρτογραφίας, της Τηλεπισκόπησης, της Φωτογραμμετρίας, των UAV – drones κ.λ.π.

Η έκθεση των ΕΠΑ.Λ. της Κατερίνης ξεκίνησε την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και θα βρίσκεται στο χώρο της Αστικής σχολής στη πόλη της Κατερίνης μέχρι και τη Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρες 9:30 – 13:30 και 18:00 – 20:30.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και τα μέλη που παρευρέθηκαν, ευχαριστούν θερμά τους διευθυντές των σχολείων για την συνεργασία τους και επικροτούν την πολύ ενδιαφέρουσα δράση τους.

Συγκεκριμένα τη διευθύντρια του 1ου Ημερησίου ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης κα. Κοκκίνου Μαρία και τον διευθυντή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Κατερίνης κ. Τσότσικα Απόστολο.