ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΗΣΙΑΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – ΕΚΛΟΓΩΝ 2013 , ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ – ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στις 2 Μαρτίου 2013 και ημέρα Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης η Ετήσια Γενική Συνέλευση-Εκλογές 2013-2015 καθώς και η καθιερωμένη κοπή πίτας και η κλήρωση του πρώτου Διαγωνισμού Φωτοποληψίες.


Μέλη και Απόφοιτοι από όλη την Ελλάδα (Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Πρέβεζα, Κατερίνη, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη ) παρευρέθηκαν σε αυτή τη συνέλευση, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το έργο και τις δράσεις του συλλόγου.

 

Πραγματοποιήθηκε 4ωρη ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου για το έτος 2012 καθώς και για τις προγραμματιζόμενες δράσεις του έτους 2013.


Αναλυτικότερα:
-Ενημέρωση του Νυν αντιπροέδρου Σαλμά Άγγελου (τέως προέδρου) για το οικονομικό απολογισμό του έτους 2012.
-Ενημέρωση του Νυν Γ. Γραμματέα Δήμου Αθανάσιου (τέως αντιπροέδρου) για τα πεπραγμένα του έτους 2012 (Κλικ για να Κατεβάσετε την παρουσίαση).
-Ενημέρωση του Νυν προέδρου Ζούπη Δημήτριο για τα επαγγελματικά Δικαιώματα καθώς και προτεινόμενες προτάσεις για μελλοντικές κινήσεις. 
-Ενημέρωση του Νυν Μέλους Δ.Σ. Δημητρίου Βασίλειο για θέματα Κατασκευής Δημοσίων Έργων – Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων, Μ.Ε.Κ. κ.α. (Κλικ για να Κατεβάσετε την παρουσίαση).
-Παρουσίαση - πρόταση του μέλους Κατσούλη Γεώργιου για το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ (παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση).
-Παρουσίαση ενημέρωση του Νυν Ταμία Λάζιου Θωμά για τα ερευνητικά προγράμματα και διάφορα project που θα λάβουν χώρα μελλοντικά (Κλικ για να Κατεβάσετε την παρουσίαση).
-Παρουσίαση ενημέρωση του Νυν Ταμία Λάζιου Θωμά και Νυν Γ. Γραμματέα Δήμου Αθανάσιο για το περιοδικό ΓΕΩΤΟΠΟΛΟΓΙΟ (Κλικ για να Κατεβάσετε την παρουσίαση).


Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προβαλλόταν το βίντεο με της συμμετοχές του Πρώτου Διαγωνισμού ΦΩΤΟΠΟΛΗΨΙΕΣ με θέμα Τοπογραφία και Πεδίο και Περίεργα μέρη (Κλικ για να δείτε το Βίντεο ).Νικητές του Πρώτου Διαγωνισμού ΦΩΤΟΠΟΛΗΨΙΕΣ με θέμα Τοπογραφία και Πεδίο και Περίεργα μέρη είναι:


Νικητής 1ου Βραβείου: ΤΣIAΚΑΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (κερδίζει ένα ζευγάρι πομποδεκτών ALAN 777, αξίας 134€, ευγενική χορηγία της εταιρείας GeoSence – Β. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ και Δ. ΡΑΜΝΑΛΗΣ, με έδρα την οδό Άνω Τζουμαγιάς 36 στην πόλη της Θεσσαλονίκης www.geosense.gr).

Νικητής 2ου Βραβείου: ΜΑΚΕΝΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (κερδίζει ένα βιβλίο με τίτλο Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, εκδ. Δίσιγμα έτους 2010, αξίας 35€ - ευγενική χορηγία του Λέκτορα ΑΠΘ Νικόλα Καρανικόλα).

Νικητής 3ου Βραβείου: ΜΟΜΤΣΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (κερδίζει ένα βιβλίο με τίτλο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ Β ΤΟΜΟΣ εκδ. Δίσιγμα, Ιανουάριος 2010, αξίας 45€ ευγενική χορηγία των Αγρ. Τοπογράφων Μηχανικών Καριώτη Γεώργιου, Παναγιωτόπουλου Ελευθέριου, Συμεωνίδη Παύλου).

Τα δώρα από τα φλουριά της βασιλόπιτας για το έτος 2013 κέρδισαν οι εξής:


Φλουρί 1: Λαπατίνας Άγγελος (κερδίζει ένα βιβλίο με τίτλο ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ εκδ. Δίσιγμα, Σεπτέμβριος 2011 αξίας 65€ ευγενική χορηγία των Αγρ. Τοπογράφων Μηχανικών Παναγιωτόπουλου Ελευθέριου, Καριώτη Γεώργιο).

Φλουρί 2: Λιθοξόπουλος Νικόλαος (κερδίζει ένα βιβλίο με τίτλο ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ εκδ. Δίσιγμα, Σεπτέμβριος 2011 αξίας 65€ ευγενική χορηγία των Αγρ. Τοπογράφων Μηχανικών Παναγιωτόπουλου Ελευθέριου, Καριώτη Γεώργιου).

Φλουρί 3: Παπαβασιλείου Απόστολος (κερδίζει ένα βιβλίο με τίτλο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ Β ΤΟΜΟΣ εκδ. Δίσιγμα ,Ιανουάριος 2010 αξίας 45€ ευγενική χορηγία των Αγρ. Τοπογράφων Μηχανικών Καριώτη Γεώργιου, Παναγιωτόπουλου Ελευθέριου, Συμεωνίδη Παύλου).

Φλουρί 4: Καριώτης Στέφανος (κερδίζει ένα γνήσιο cd του συγκροτήματος Luna Obscura με τίτλο Feltia, ευγενική χορηγία της συναδέλφου Λαζαρίδου Άννας και του μέλος του συγκροτήματος Άρη Ποτονού).


Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους χορηγούς για τη στήριξη και τις προσφορές τους.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ PDF

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Π.Σ.Π.Μ.Γ.Τ.