ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ OPENSOURCE ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (01/10/2012-01/03/2013).

 

 

Συνάδελφοι Φοιτητές ,

σας προσκαλούμε στον 1 Διαγωνισμό του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής Και Τοπογραφίας που ξεκινάει στις 1 Οκτωβρίου 2012 , με τίτλο <<ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ>>.

Στόχος μας η ανάδειξη και ενίσχυση της ειδικότητας του Μηχανικού Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας στο χώρο της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών καθώς και η προβολή τους στην αγορά , μέσω των δημιουργιών τους.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά στους Φοιτητές του τμήματος Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας , ΤΕΙ Σερρών .

Η θεματολογία είναι ελεύθερη ως προς τους διαγωνιζόμενους συναδέλφους φοιτητές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική ( έως 2 άτομα)

Ημερομηνία έναρξης διαγωνισμού στις 1 Οκτωβρίου 2012 , με Ημερομηνία λήξης 1 Μαρτίου 2013 (Παράταση μέχρι και την 31/10/2013). Οι νικητές θα αναδειχτούν έπειτα από 2 επιτροπές αξιολόγησης όπως περιγράφεται αναλυτικά στην προκήρυξη του διαγωνισμού .

Η πρώτη νικητήρια ομάδα θα κερδίσει από μία(1)άδεια λογισμικού σχεδίασης

GStariCAD 

Η δεύτερη νικητήρια ομάδα θα κερδίσει από ένα(1) Laser αποστασιόμετρο

Prexiso X2 

Η τρίτη νικητήρια ομάδα θα κερδίσει από ένα (1) Bluetooth  καταγραφικό 

gps Blumax 4044 

Τα δώρα είναι μια  ευγενική χορηγία της εταιρείας GeoSence  – Β. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ κ Δ. ΡΑΜΝΑΛΗΣ, με έδρα την οδό Άνω Τζουμαγιάς 36 στην πόλη της  Θεσσαλονίκης (www.geosense.gr).

Η Τέταρτη και η Πέμπτη ομάδα θα κερδίσουνε από 2 βιβλία  επιστημονικού ενδιαφέροντος προσφορά του ίδιου του Συλλόγου (Π.Σ.Π.Μ.Γ.Τ.)

Οι αιτήσεις και όλα τα αρχεία του διαγωνισμού θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά, στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ( ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ , ΑΙΤΗΣΕΙΣ ) ΕΔΩ

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Π.Σ.Π.Μ.Γ.Τ.